Pompierii sălăjeni au ratat calificarea în faza finală a Cupei „ASPR”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a organizat luni şi marţi faza semifinală a Cupei „ASPR” la minifotbal, competiţie la care au mai fost prezente Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” Dolj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” Olt şiInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu” Galaţi. Pompierii sălăjeni nu au reuşit să-şi îndeplinească obiectivul propus, acela de a se califica în faza finală a Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, clasându-se pe locul doi la final.

Prima zi a competiţiei a debutat cu meciul dintre echipele ISU „Porolissum” Sălaj şi ISU „General Eremia GrigorescuGalaţi, meci în care formaţia sălăjeană a cedat cu scorul de 0 – 1. În cealaltă partidă, ISU „Matei Basarab” Olt a învins cu scorul de 5 – 4 ISU „Oltenia Dolj. Pompierii gălăţeni au obţinut o victorie şi mai clară în cel de-al doilea meci disputat, câştigând cu scorul de 5 – 2 în faţa pompierilor din Olt. Ultimul meci al primei zile a pus faţă-n faţă echipa ISU „Porolissum” Sălaj şi ISU „Oltenia” Dolj, o partidă extrem de disputată în care sălăjenii s-au impus cu scorul de 3 – 2 la final.

În cea de-a doua zi a competiţiei, pompierii doljeni s-au impus cu scorul de 2 – 1 în faţa celor din Galaţi, iar ISU „Porolissum” Sălaj a obţinut a doua victorie, 3 – 1 în faţa echipei din judeţul Olt.

În urma rezultatelor înregistrate, pe primul loc la final s-a clasat ISU „General Eremia Grigorescu” Galaţi, care a şi obţinut calificarea în faza finală, urmat de ISU „Porolissum” Sălaj, ISU „Matei Basarab” Olt şi ISU „Oltenia” Dolj.

 

Leave a Comment